Το συγκρότημα «Kefali Villa» βρίσκεται μόλις 20 λεπτά μακριά από τον Πλακιά, ο οποίος αποτελεί ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό και ήσυχο ψαροχώρι, γνωστό για τη φυσική του ομορφιά, παρέχοντας όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες του.

Στον κεντρικό δρόμο του χωριού υπάρχουν πολλά σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, μηχανήματα ATM, ταχυδρομείο, ιατρείο, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και παραλιακά μπαρ, ενώ στην παραλία υπάρχουν θαλάσσια σπορ, γήπεδα βόλεϊ, σνακ μπαρ και άλλα καταστήματα προσφέρουν ένα πολύ ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων.

Η παραλία είναι αμμώδης και πολύ καλά οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντους, κλπ. Τα βράχια γύρω από την παραλία είναι ιδανικά για ψάρεμα και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Ο δρόμος κατά μήκος της παραλίας είναι επίσης ιδανικός για πεζοπορία ή ποδηλασία.

Ο Πλακιάς αποτελεί ένα καλό σημείο εκκίνησης για βόλτες κατά μήκος της ακτής στη Σούδα ή επάνω στους κυκλικούς λόφους σε άλλα χωριά όπως τα Σελλιά ή ο Μύρθιος, που διαθέτει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Μια καλή παράκτια κινητήρια διαδρομή εκτείνεται δυτικά πέρα από τον Πλακιά, οδηγώντας στις παραλίες Σούδα, Ροδάκινο, Φραγκοκάστελλο και Σφακιά. Υπάρχουν αρκετοί περίπατοι σε τοπικό επίπεδο και οι τολμηροί περιπατητές θα απολαύσουν το καταπράσινο τοπίο πέρα από την παράκτια οροσειρά βόρεια της πόλης. Ορεινή ποδηλασία και περιηγήσεις με ποδήλατα είναι από τις δραστηριότητες που προσφέρει.

Η διεύθυνσή μας

"KEFALI VILLAGE"
ΑΤΣΙΠΑΔΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ,
Τ.Κ. 740.53, ΚΡΗΤΗ
(+30) 697 005 9020
katerina_963@yahoo.gr

Χάρτης